Allt och inget

Har probiotikan hjälpt? 

 Man sover gött framför tvättmaskinen när modern är på toa 😄 är det likt ljuden i magen tro?

Peppar peppar ta i trä så verkar det som att tjejerna bara är snoriga och lite hostiga, ingen feber eller så än. Dock tycker lilla S att det är jobbigt med snoret, får spraya hennes näsa med Physiomer och suga snor på henne ett antal gånger per dag och natt för att hon ska kunna andas ordentligt. Emlan är däremot lika opåverkad av sitt snor och hosta som vanligt, hon kör på i 180 ändå och är tillbaka på förskolan nu! 

No jinx nu, men varken Emilia eller någon av oss andra har haft feber eller varit sjuka sedan december!! Vi hoppade helt över hela vabruari och vabars (mars) med undantag av lite snor och hosta som inte varit värre än att E kunnat gå på förskolan ändå. Jag funderar på om det är probiotikan som jag och Emilia började äta i januari/februari som hjälpt?? Jag har i alla fall inte vågat sluta med det eftersom vi mått så bra under perioden vi tagit det (nedblandat i smoothien varje morgon), för TÄNK OM det är tack vare det vi är så friska liksom. Vill inte riskera något ju 😊 på hemsidan jag köpt det från fanns hänvisning till studier (älskar ju vetenskaplig grund haha) som bland annat menade att skolbarn som tog probiotika inte fick feber och förkylningar i lika hög grad och inte missade lika många skoldagar pga sjukdom som de som inte tog det. Jag tyckte det lät intressant, får se om det funkar även nästa vabruariperiod! Jag blev tipsad om just den probiotika som vi tar för att det ska vara det bästa märket för tillskott, Emilia tar det här tillskottet och jag detta 😊

En reaktion till “Har probiotikan hjälpt? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s