Emilia <3 · Shopping · Stella <3

Förkyld bebis

Mina gamla glasögon är så repiga och trasiga att det är löjligt, Emilia bröt av ena skalmen på dom i höstas och efter ett flertal limningsförsök och tejpningar har jag gett upp och haft dem på sniskan i fejan när jag kollat på TV på kvällen (annars använder jag ju bara linser)… Så himla snyggt och funktionellt!? Nej men nu är det dags för ett par användbara glasögon igen haha! 

Emilia och Stella har blivit förkylda. Jag hade hoppats att Stella skulle slippa det åtminstone i ett par månader till (hon är ju bara 2 veckor gammal!) men nej, nej. Så nu är det snorigt och hostigt här hemma och jag hoppas det inte blir värre än så… Oron och ångesten är på topp just nu alltså. Tröstar mig lite med shopping, dels nya glasögon plus solglasögon som man får på köpet på Synoptik och dels lite amningsvänliga sommarkläder som jag upptäckte att jag hade 0,0 av. Jag har rensat ut alla mina gravidkläder nu och alla kläder som var slitna/noppriga/urtvättade och som jag inte ens vet varför jag haft kvar. Så nu har jag knappt några kläder kvar, inte förrän jag kommer i mina vanliga kläder igen i alla fall. Även ett par mintgröna Nike free runs har fått flytta in hos mig så att jag kan gå på ordentliga promenader (powerwalks inom kort!). För det börjar faktiskt kännas ganska mycket som vanligt i kroppen igen efter förlossningen, det gick mycket snabbare denna gång att läka tycker jag. Det som är kvar är ju diastasen som jag ska börja jobba på med mammamageappen, knipövningar kör jag redan varje dag, och så en trevlig hängmage som jag hoppas drar ihop sig i sinom tid…

En reaktion till “Förkyld bebis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s