Emilia <3 · Stella <3

Finaste bilden på finaste tjejerna


Jag älskar den här bilden som min mamma tog på tjejerna med deras systemkamera! Det var första dagen som vi var hemma från BB, Stella var alltså 1 dag gammal bara. Emilia var så förtjust i att ”bebbe” som hon oftast kallar henne (även om hon kan säga Stella också) äntligen hade kommit hem till oss efter att vi pratat så länge om henne. Tyvärr upptäckte vi när vi var på förlossningen att vår egen systemkamera är kaputt, ingen aning om vad det är för fel men den startar i alla fall inte, så det blev bara mobilkamerabilder från förlossningen och sedan dess. Riktigt tråkigt, hade verkligen velat ha några av lite finare kvalle att framkalla… Men vi får se till att lämna in den helt enkelt. Vi måste även lämna in vår Bugaboo Bee som blivit helt ramsned och drar jättemycket åt höger på service. Det är väldigt störigt, speciellt när vi köpte den så sent som i höstas… Antar att det får bli min och Stellas uppgift när pappan börjar jobba och storasyrran är tillbaka på föris 🙂

Jag hittade för övrigt en facebookgrupp för föräldralediga på Värmdö, så ska se om jag kan hitta några att hänga med där tänkte jag!

3 reaktioner till “Finaste bilden på finaste tjejerna

 1. Hej!

  Jag heter Sofie och arbetar på Babyshop. En av dina läsare har nominerat din blogg i vår tävling ”Årets Babyblogg 2016” där du kan vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt få tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

  Läs mer om tävlingen och hur den går till här: http://blog.babyshop.se/nominerade-till-arets-babyblogg-2016/. Passa på att ladda ner din badge och nominera en av de föräldrabloggar som du tycker bäst om också 🙂

  Röstningen börjar den 16/5, då får du gärna be alla dina läsare att rösta på dig så att du kommer närmare vinsten!!

  Grattis till nomineringen,
  /Sofie på Babyshop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s