Före/efterbilder · Hem & inredning

Små förändringar som gjort stor skillnad

Sakta men säkert går det framåt här hemma i lägenheten, varje helg betas några to do-saker av på listan. Jag tänkte visa lite före- och efterbilder eftersom jag själv älskar att knarka såna bilder på Pinterest haha. Kanske någon annan har samma intresse? 🙂

 Före i lillans garderob. Tyvärr medföljde ingen inredning i garderoberna (konstigt) dvs lådor eller något, från början. Så vi hade bara tjoffat in allt. 

   Efter en shoppingtripp till Fredells. Lådor alltså, så bra grej (om än sjukt mycket dyrare än vi trott…)! Nu är det organiserat här, alla kläder i storlek 50/56 i de två översta lådorna, nedanför är alla Emilias gamla kläder + nya kläder till S men från storlek 62 och upp. Längst ner allmänt bebisgrejs som bärsele, barnvagnsmobil osv. Har dessutom samlat alla bebisleksaker i den fina tygkassen från Frank & Poppy högst upp, tar inte ut den förrän lilla S faktiskt kan intressera sig för dom. Storasyrran har liksom mer än nog med leksaker ändå… 

Den sista bilden jämfört med den första ger mig så skön känsla i hela kroppen när jag tittar på den haha, som en äkta förvarings-/organiseringsknarkare så känns det så otroligt tillfredsställande när var sak är på sin plats!! Före i vårt sovrum, i och för sig efter att Johan plockat bort enkelgarderoben som stod där (varför man nu väljer att ens sätta in bara en enkelgarderob i ett stort sovrum där det förmodligen kommer bo två personer, det fattar jag inte…)

  Efter! Otroligt nöjd med vår Pax-garderob från IKEA, så skönt att få planera garderoben precis som vi vill ha den! Där ser man också hur våra tidigare nattduksbord såg ut, men eftersom vi har en klätterapa här hemma som inte kan låta bli att klättra upp i sängen via de där pallarna (och ramla ner någon gång ibland) så var vi tvungna att byta ut dom mot nåt lite mindre klättervänligt…

  … Jag hittade de här lådorna på Panduro som Johan skruvade upp på väggen, jag vet inte om de ska få vara omålade eller om jag ska måla dom vita eller nåt. Återstår att se, men detta var inspirationen:

 Från Pinterest, hittar tyvärr inte källan. Så sjukt snyggt! Måste dekorera lika fint på våra bord också. 

  Slängde också upp en kroklist i hallen där Emlan och så småningom S kan hänga upp sina ytterkläder själva. Har letat länge efter en fin kroklist och hittade till slut denna med fåglar på Jollyroom. Lagom mycket barnlook utan att vara för barnslig. Den kommer göra sig ännu bättre när vi målar om i hallen!

  Emilias sovhörna med nya bäddsetet från Frank & Poppy och sänglampa från Sebra/Miniroom. På andra sidan bäddsetet är det ett mönster av stjärnor, så det går att variera lite. Tycker det är så himla mysigt där nu och det känns inte alls lika angeläget att måla om längre! Även Emilia älskar att hänga i sin hörna, bädda ner sina dockor, hoppa i sängen och leka tittut med sänghimmeln eller bara lägga sig ner där och mysa. Bästa betyget! 

En reaktion till “Små förändringar som gjort stor skillnad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s