Allt och inget

Den jävla stjärngirlanden

image

För att förekomma er, nej jag har inte fött än, TYVÄRR! Har inga känningar alls förutom hundra sammandragningar per dag (men ingen som gör ont, dvs inga värkar) och det känns verkligen snarast som att hon kommer tillbakabildas istället haha. Har mycket funderingar kring själva förlossningen – jag är väldigt oroad över situationen med förlossningsvården i Stockholm. I och med att Södra BB stängde helt oväntat i början av månaden trots att de skulle hållit öppet i flera månader till så blir det ju extra press på alla förlossningskliniker, bl.a. BB Sophia såklart som ju också stänger snart. Det blir bara mer och mer kaos (läser allt som ”födelsevrålet” och ”stöd barnmorskornas kamp” länkar till på Facebook), hur nu politiker som Ella Bohlin inte kan inse det och fortsätta tro att alles gut??? Jag VILL INTE VILL INTE VILL INTE föda någon annanstans än på BB Sophia!!!! Och framförallt inte hemma, i bilen eller i en ambulans på väg till typ Gävle sjukhus… Får jag nej när det närmar sig kommer jag sätta mig i hallen på Sophia och vägra lämna. Får väl föda på golvet i värsta fall…

Hur som. Telefonen är inlämnad för skärmbyte så just nu har jag bara en gammal telefon utan alla mina appar och bilder, vilket får mig att känna mig helt ensam, naken och exposed… haha. Nej men så ovant det är? I vanliga fall använder jag i princip aldrig vår dator eller iPad utan det är enbart telefonen som jag tittar på sjuhundra gånger per dag, bloggar ifrån osv.  Det är ju så smidigt eftersom jag har den i handen/bredvid mig jämt liksom. Så nu när jag inte har den kommer jag tydligen inte ens ihåg att jag KAN blogga haha. Men så sjukt mycket jag hunnit beta av på att-göra-listan idag när ingen telefon distraherat mig! har gjort mycket som jag tänkt länge att jag ska göra, typ lagat hål i min gravidkappa, städat utrymmet ovanför Emlis garderob… och påbörjat projekt trassla ut stjärnor för hundrafemtionde gången ungefär. Jag köpte den jättefina glittriga stjärngirlanden (Numero 74/Miniroom.se) för cirka ett år sedan och lyckades i princip på direkten trassla ihop alla trådar till en helt omöjlig röra bara genom att ta ut det ur paketet. Sedan dess har jag tagit upp projektet att trassla ut det ett antal gånger men aldrig lyckats! men jag VILL, för den är så jäkla fin och skulle passa perfekt i Emilias rum!! Dock är det såna minitunna trådar som sitter ihop kors och tvärs och trasslet är så jäkla hopsnört att inte ens jag som ändå är redigt pysslig och pillrig av mig har tålamodet att få ut trasslet. Jag blir tokig och kastar till slut alltihop i en hög som bara trasslar ihop sig ännu värre. Men nu ska skiten isär! Det får ta den tid det tar! Ni som funderar på att köpa stjärngirlanden, tänk på att hantera den riktigt varsamt när ni får den. Annars hamnar ni där jag hamnat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s