Familj & vänner

Bröllop 2017!

Idag har jag och Johan gjort något (som vi tycker känns) riktigt spännande! Som ni kanske vet så förlovade vi oss på min födelsedag förra året och sedan dess har vi funderat på när tusan det här med bröllop ska bli av egentligen. För det ska bli av, jag vill inte vara förlovad för evigt, utan bröllop är själva målet med förlovningen. Men det handlar ju SÅ mycket om ekonomi och helt enkelt vad vi har råd med så det är först nu efter flytten som vi kunna se vad vi har att röra oss med och därmed kan börja planera bröllop på riktigt! 

Vi har som tur är lika visioner om hur vi vill att bröllopet ska vara, vi vill definitivt göra det till en ordentlig fest enligt konstens alla regler, just eftersom att det (eh förhoppningsvis!? haha) är en once in a lifetime-grej. Så vi vill ha vår närmaste släkt och vänner på plats (ca 60-70 pers), en fin vigsel som dock kan vara antingen i kyrka eller borgerligt, vi har inte bestämt oss, vi vill äta riktigt god mat i en härlig miljö och sen vill vi ha en brakfest på kvällen där alla verkligen har superkul. Och jag vill ha en fantastisk brudklänning! Typ så långt har vi kommit nu haha. 

Det vi gjorde idag var första steget inför detta, vi var på bröllopskonsultation på ett ställe vi är intresserade av att hålla bröllopet på! Vi vill nämligen ha det på ett ställe som styr upp allt så att vi bara behöver komma dit och njuta av själva dagen sedan och slipper tänka på praktiska kringgrejer på en av våra livs viktigaste dagar. Så vi gick tillsammans med bröllopskoordinatorn igenom allt ifrån avtal till meny, kuvertavgifter, vilka möjligheter som finns att påverka själva hur allt ska se ut osv. Tror vi ställde cirka hundrasjuttioelva frågor hehe, men är man rookie (har varit på typ 2 bröllop i mitt liv… och ja, aldrig gift mig tidigare haha!) så är ju allt detta nytt och okänt område. Avslutningsvis fick vi en rundvisning av den tilltänkta matsalen där bröllopsmiddagen skulle hållas (sååå fint!!), själva festlokalen där partyt skulle vara och av bröllopssviten. Allt kändes toppen, det känns verkligen som att vi kan få till en riktigt härlig dag där, så nu väntar vi bara på att få en offert på vad allt skulle kosta och känns det bra så bokar vi! Så himla kul!! 

  En bild från vår förlovningsdag/min födelsedag förra året. Fick ju liksom ringen lite i födelsedagspresent. Jag skriver inte så  mycket om Johan och vårt förhållande, men jag kan säga att han är världens bästa kille och pappa, han är min klippa som jag alltid kan luta mig mot och som jag är så otroligt kär i även efter 6 år ihop. Vi har alltid kul ihop och skrattar mycket samtidigt som vi också kan ha långa djupa diskussioner om allt möjligt. Så det känns helt rätt att vi äntligen är på väg att visa hela världen hur mycket vi älskar varandra genom att gifta oss!

2 reaktioner till “Bröllop 2017!

  1. Åh så roligt för er!! Jag har alltid känt att det här med bröllop inte är så viktigt för mig. Men jag börjar nog känna att det hade varit kul med något litet. Ska bara förlova oss först också, haha! (Min förlossningsberättelse ligger uppe nu, om du tycker att sånt är roligt ☺)

    1. Så länge båda är överens om hur man vill göra känner jag! Jag är glad att vi faktiskt vill samma sak med bröllopsgrejen, det verkar ju inte alltid vara fallet 😉 så kul, det ska jag läsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s