Emilia <3 · Ytligheter

Hon älskade kläderna

    Jumpsuit från Zara och skor från Din Sko

Igår kom majoriteten av kläderna och skorna vi beställt hem, så här glad var Emlan över det! Hennes nya grej är att tjata om att få ta på sig ”nenni” (klänning), ”kocka” (eller skocka som hennes farmor lärt henne och betyder skor…), hon menar då sina glittriga ballerinor, och sen peka på vår högtalare och säga ”miiiit!” (musik) eftersom hon vill dansa. Så när jag sa att hon fått en ny klänning igår (egentligen en jumpsuit men det vet ju inte hon) och nya skor så blev hon överlycklig, vilket synes på bilden! Sneakersen/vansen satt bra på henne men tyvärr var sandalerna aaalldeles för stora, jag glömde att man inte behöver ha samma växtmån med öppna sandaler. Så de ska jag ta med till Zara idag och se om jag kan få byta till en storlek mindre. I övrigt, succé!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s