Allt och inget · Familj & vänner

Påsken

Så var även denna påsk över, även om det inte känts så jättepåskigt direkt. På långfredagen hade vi påskmiddag hemma hos mina föräldrar tillsammans med släkten i och för sig, då fick Emilia även ett påskägg och måla lite på ägg. Det var väl det påskiga. På påskafton firade vi min mammas födelsedag genom att gå på Skansen och på kvällen blev det våfflor eftersom vi missade våffeldagen i fredags! Mycket bättre enligt mig 🙂 igår spenderade jag och Johan halva dagen på Ikea med att köpa utemöbler, bokhylla till vardagsrummet och lite annat smått och gott och så avslutade jag dagen med en kvällsfika med My och Towe som blev så sen att jag inte var hemma förrän kvart i ett i natt… Oops! 

Lite bilder från påsken:

  Blivande tvåbarnsföräldrarna!

 Målar ägg med Nicole
   Öppnar påskägg

 På väg mot Skansen, älskade att det var så varmt att bomberjackan från Mini Rodini kunde invigas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s