Emilia <3 · Shopping

Vår/sommarbeställning

De senaste dagarna har det varit rätt skönt väder, våren är verkligen strax här! Så jag har såklart velat ta på Emilia sköna sneakers nu istället för vinterkängor. Bara det att alla skorna från förra året är för små… Emilia drar en storlek 22 i skor nu och hennes skor i storlek 20-21 från förra året är alltså bara att lägga undan till lillasyster… upptäckte jag efter att ha försökt tvinga på de små skorna på hennes fötter. Det går nog men kan inte vara bekvämt. Jag insåg därför att det var dags för en beställning av skor i rätt storlek! Eftersom 22 sitter som en smäck beställde jag 3 par skor i storlek 23 (de ska ju ha 1-1,5 cm i växtmån), tänkte också på att skorna ska vara enkla för förskolepersonalen (och oss…) att ta på henne i och med alla ungar de ska ta på och av skor flera gånger per dag… dvs inga snören eller konstiga knäppningar, bara dragkedja och kardborreband för enkelhetens skull. Det blev de här 3 fina skorna hur som helst:
  Sneakers från Din Sko  

 
Gympaskor från H&M
  Sandaler från Zara

Nu är hon utrustad inför vår och sommar skomässigt! Men jag kunde ju förstås inte låta bli att slänga in lite kläder i beställningen heller:      Jumpsuit, blus och jeansshorts från Zara
   Tröja och T-shirt (i grått och vitt) från H&M 

Det kommer bli så snyggt! 

Idag blir det Skansen med familjen, mormor, morfar, morbror och moster till Emlis i sköna vårvädret! Glad påsk!

2 reaktioner till “Vår/sommarbeställning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s