Gravid med Stella

Mammaledig!!!

   I kön till biltvätten, bilen stod alltså stilla om nån nu trodde nåt annat haha. 

 Fika! Blev så glad att de hade mjölkfria muffins till Emlan. 

Igår jobbade jag alltså min sista dag, nu är jag mammaledig! Det blev en riktigt stressig dag med mycket problemlösning och konflikthantering, så efter det var jag helt slut och helt redo att gå hem. Men det var även så märkligt, jag har aldrig varit med om just det där förut.. Förra gången jag var gravid så var jag ju hemma och sjukskriven i princip från start till mål, så det hann aldrig bli det där nedräknandet och hejdåandet på jobbet, från en dag till en annan var jag ju bara hemma och de fick ta reda på mina jobbsaker (dator osv) själva. Men nu! Är så glad att jag kunnat jobba hela vägen fram den här gången, och nu är det bara att invänta bebisleverans (vecka 36 idag)! 

För att fira ledigheten åkte vi iväg och fikade på vårt kära Systrarna Delselius i Grisslinge när jag kom hem, Emlan hade haft pyttelite feber på natten (38,3, så knappt alltså), men var helt som vanligt i temperatur och humör/ork hela dagen som Johan var hemma med henne. Det var första gången sedan december som hon hade feber så jag trodde helt klart att det var en rejäl sjuka på gång. Men skönt nog blev det inte så (undrar om det har med probiotikaätandet att göra? Nu har vi ätit det i ca 1,5 månad, vilken hit i så fall!). I alla fall så plockade jag upp Em och Johan hemma och så åkte vi ut. Trist nog blir det bara snabbfikor på 10 minuter nu innan E är uttråkad, känns ju lagom kul när man betalt dyra pengar för fika haha, men det var mysigt ändå. Vi passade även på att tvätta bilen (som vi köpte för ca 3 veckor sedan vilket jag glömt säga) när det ändå var så soligt och härligt, vårkänslor! Och nu är det påsk!!

  Slänger in en bild på nya bilen också, en XC60 (of course!) från 2013. Vi la mer pengar än vi tänkt på den för att verkligen få alla funktioner (både gällande säkerhet som fyrhjulsdrift och roliga funktioner som bluetooth och panoramatak) vi vill ha. Och vi är så nöjda, bästa bästa bilen!

4 reaktioner till “Mammaledig!!!

 1. Härligt! Va fina ni är 😀
  Nyfiken! Vad är anledningen att du går på mammaledighet 3 mån innan bäbi föds? För att få extra tid med Emilia? Förstår det isåfall! Själv saknar jag min första tös sen andra kom!!!
  Kram

  1. Nja så länge som 3 månader är det inte kvar, kommer hon på beräknat datum (28 april) är det en månad kvar, men man får ju tänka på det här med +- 2 veckor så hon kan ju lika gärna komma om någon vecka bara. Speciellt eftersom Emilia kom en vecka före beräknat datum.

   1. Dumma mig, gick in på din ”Om mig” och läste att bäbi kommer i juli..men det är ju Emilia som kom då ju! Blandade ihop BF! April! Det är ju tusan nu!!!? Ååååh…❤️❤️❤️
    Sorry för mix up ☺️

   2. Aha! Jag som trodde jag uppdaterat den texten, men hade tydligen missat just det stället haha, så bra att du upplyste mig om det 😊 ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s