Emilia <3

Påsktema på föris

   
 

  
Idag fick alla barn som ville komma utklädda till påskkärringar till förskolan, självklart tog jag tillfället i akt att klä ut Emilia, som jag väntat på att få göra det! Jag kommer omfamna alla slags tema-/utklädningsdagar massor. Så kul ju! Har dock glömt bort hur man klädde ut sig till påskkärring, huckle, röda kinder och fräknar var det jag kom ihåg och så fick det bli en lite mer finklädd dag än vanligt med kjol. Jag använde mitt eget rouge och kajalpenna för att få till sminket och sen ville hon absolut inte släppa rougeborsten haha. Hon älskar ju som sagt smink och utklädning! Hucklet fick sitta på så länge vi var hemma men när vi skulle åka till förskolan skulle absolut mössan på istället. Hörde rykten om att påskharen skulle komma till barnen på förskolan idag, ska bli roligt att höra hur hon reagerade på det!

2 reaktioner till “Påsktema på föris

  1. Har hon alltid älskat att du pysslar med hennes hår och så? Jag får knappt borsta Hs hår. Hon kan börja skrika om jag börjar plocka med hennes hår.

    1. Nja att JAG borstar hennes hår och håller på funkar bara så länge hon är distraherad med någon leksak/TV/telefon, annars får jag springa runt och fixa håret på henne medan hon springer och gör annat. Däremot vill hon själv gärna borsta sitt hår, sätta fast hårklämmor och hårband och så. Stor skillnad när hon själv gör det haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s