Emilia <3 · Familj & vänner · Shopping

Babymässan

 Igår var jag och Emilia tillsammans med min vän Jenny (som jag inte träffat på 2 år och som väntar sitt första barn i juni) på Underbara Babymässan i Frihamnen. Jag hade förberett mig väl genom att packa Emlans ryggsäck med snacks, dricka, nappar, leksaker med mera för att ha som muta om det skulle behövas (det gjorde det förstås) och så tog vi bussen in till stan för första gången sedan säkert augusti förra året… Ända sedan vi flyttade ut till Värmdö igen är det bil överallt som gäller haha. För Em blev det därför ett litet äventyr att ta bussen till Slussen och även att åka från Slussen till Frihamnen, men när vi var nästan framme var hennes tålamod slut och hon började ropa ”ÄTA! ÄTAÄTAÄTA!” Så det var bara att slå oss ner med lite lunch det första vi gjorde. Men sen blev det shopping! Nästan alla fynd gjorde jag på Frank & Poppy, de hade såna megarabatter på sina fina grejer, så jag köpte bäddset till både Emlans säng och spjälsängen, en tygkorg för leksaker och en poster. Kostnad: 900 kr, skulle kostat 2000! På Mollitoys började Emlan plocka på sig massa Pingu-mjukdjur, så hon fick ett i alla fall haha. Sen var det faktiskt inte så mycket mer som vi fastnade för, vi fastnade en stund i bollhavet vid Vattenhusets monter men därefter var Emlan, jag och Jenny (de två preggosarna) helt slut. Så pass slut att Emlan bara grät och skrek medan jag knappt kunde gå eftersom jag hade SÅ ont i fötterna och benen att det var helt sjukt. Så det blev faktiskt att lyxa med taxi hem. Kul att gå på mässa, men mina ben och fötter var helt förstörda resten av kvällen, kunde knappt stödja på dom. Så det var soffläge som gällde och så får jag passa mig för att gå för långt tills lilla S är ute… Trist!  E redo för äventyr!

  Bollhavet var det bästa enligt henne, när man frågade henne vad vi gjort efter mässan var det bara ”bollbollar” hon pratade om haha.

  En russinask i taxin på väg hem för att hantera det värsta utbrottet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s