Hem & inredning

Hemmasöndag

   

 Emlan imorse! Med nya nappen natursutten i munnen. Vi testade en ny frisyr, en lite högre hästsvans. Så himla fint tycker jag! Nu har hon åkt iväg på äventyr med sin morfar, hörde nåt om Nyckelviken vilket ju är supermysigt! Bra tips om ni inte varit där, det ligger i Nacka, 5-10 minuters bilfärd från stan och där finns bondgårdsdjur att titta på, fina promenadstråk vid vattnet och på ängar och gofika i den gamla herrgården. Ett av våra favvoställen 🙂 

Intet nytt under solen direkt, men precis som varje helg sedan vi flyttade hit så ägnas denna helg åt fix. Det är liksom alltid något! På vardagskvällarna är det alltid fullt upp med matlagning, badning och nattning (som senaste veckan varit vid 20-20.30, i vanliga fall kring 19! Dvs typ 0,0 egentid för mig och Johan efter det innan vi själva ska lägga oss), så det är på helgerna fixet måste ske. Den här helgen är det klädkammarfix som gäller, rensa och organisera med Elfasystemet vi köpte förra veckan. Så man förhoppningsvis äntligen kan gå in där utan att något ramlar ner i huvudet på en. Barnens garderober och rum tänkte jag som sagt boa och fixa organisation i när jag går på mammaledighet om 11 (!!!) dagar. Det ska in lådor i garderoberna, tavelhyllor som bokhyllor på väggarna, mjuka mattor och gardiner bland annat. I lilla S rum är jag fortfarande inte kompis med färgen på väggarna (ljus syrenlila). Jag KAN inte komma över att det blev lila när jag trodde det skulle vara rosa! Jag har så svårt för lila och syrenlila/ljuslila i synnerhet. Nu har jag ju försökt piffa till det ändå med guldiga molnstickers som fondvägg men alltså näe. Vi kommer behöva måla om där inne. Så här ser det i alla fall ut just nu:  Jättedålig bild egentligen, men den enda jag har just nu. 

Jag vill faktiskt måla om även i Emilias rum. Tycker verkligen den grå färgen är allt för mörk i det där lille rummet. Även vårt sovrum och hall/korridor ska målas. Det handlar väl egentligen mest om när Johan har tid och lust att göra det haha. Själv har jag rätt dåligt med ork nu som höggravid kan man väl säga 😉   För mörkt.

En reaktion till “Hemmasöndag

  1. Åh jag tycker den gråa väggen är SÅ snygg. Fast jag gillar ju tydliga kontraster. Det är lätt att finna fel när det gäller sitt egna hem. Det kommer bli grymt när det är klart ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s