Familj & vänner · Gravid med Stella

Baby sprinkle 

Igår var det då dags för min lilla baby sprinkle/babyshower (sprinkle eftersom det är andra barnet), det blev riktigt trevligt och mysigt trots att vi hade lite bortfall pga att vabruari is a bitch. Det blev en minishower med fina vännerna Josefina, Isabell och Johans kusin Johanna från Gotland. Sushiskapande, presentöppning och mycket prat och diskussioner om både högt och lågt vilket jag ÄLSKAR. en härlig kväll helt i min smak helt enkelt, så nu är lilla S infirad ordentligt! Nu får hon vänta minst tills 8 april då hon är färdigbakt, men sen är hon välkommen ut näääär som helst 🙂

Jag skulle ju ta mer bilder från denna shower, men ärligt talat glömdes det bort eftersom vi hade så trevligt. Men lite bilder blev det allt:

  

Dukningen med hjärtkonfetti, jordgubbar i glasen och rosa tulpaner
  Hade mycket hjälp av Jos och Johanna med alla förberedelser, framförallt med sushin som de gjorde väldigt bra! 

 Det blev en liten sushibuffé till slut med nigiri, makirullar och sashimi med Jos speciella goda dipp! Hjärtögon!

  Här satt vi i mörkret haha

  Dessert: rosafärgad vit chokladmousse med limemarinerade jordgubbar.  Den blev väl inte exakt som jag önskat eftersom jag under bakandet hade en gnällig och trött Emilia som än ville upp i min famn och än ville stoppa sina små händer i bunkarna för att smaka vilket jag inte ville eftersom hon är så hostig och förkyld hehe… Men det blev nog okej ändå.

Och så lite presenter då: 

 Ni vet min vän Jos, den fantastiska blöjtårteskaparen? Jo hon gjorde det igen, en helt fantastisk blöjtårta som man inte vill riva upp utan behålla som dekoration!  Alltså titta på de där vingarna och trollspöet bakom (presenter till Emilia)?? Fantastiskt fint. 

  Ännu en jättefin blöjtårta från Isabell, tyckte det var så kul att hon köpt just den där klänningen till lillasyster eftersom Emilia har en prick likadan i sin storlek! Är helt för syskonmatchning :))

 Fler presenter från Jos, nappar och fin body från Newbie

  Av Johanna fick lilla S två jättefina klänningar. Så tacksam för sällskapet och presenterna! Fina vänner man har ❤

 
 

En reaktion till “Baby sprinkle 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s