Mina tankar

Det går framåt

Jag är fortfarande hemma från jobbet och kommer tillbaka dit först på torsdag. Jag kände att jag behövde börja lite långsamt med att bara köra Emilia till och från förskolan innan vi kör igång med hela vardagspusslet igen. Det visade sig vara ett bra beslut för oj vilken ångest det var att sätta både henne och mig i bilen igen igår, jag grät både på vägen dit och hem och speciellt kurvan där krocken skedde känns fortfarande obehaglig. Idag grät jag inte när jag körde henne men jag fick ladda upp mig mentalt en stund innan för att orka med. Jag misstror verkligen alla bilar som kommer mot mig nu, kollar efter minsta lilla slirande eller sladdande och håller andan om jag ser något. Vilket känns så himla störigt eftersom jag ju jobbat länge på att känna mig bekväm med att köra omkring med E i bilen (vågade först när hon var ca 8 månader pga extremt katastroftänkande börja med att köra korta sträckor och har övat upp modigheten successivt sedan dess). Antar att det blir en till invänjningsperiod nu…

Förutom det så har jag även lyckats dra på mig en förkylning, så oavsett känns det skönt att vila mig lite. Vi har även fått hem hyrbilen som vi kommer ha tills vi köpt en ny bil (fick beslut idag från verkstan att den definitivt skrotas, stackars lille bilen! Tyckte verkligen om den… Nu väntar vi bara på att få veta vilken summa vi får ut så ska vi köpa en ny bil, har kollat lite annonser på Blocket redan), en Volvo V40 kör jag nu som funkar bra så länge. Innan hade vi fått en liten sportig BMW som var bakhjulsdriven (kuuuul på vintern när man just varit med om en olycka..) och dessutom kunde man inte sätta in bilbarnstol i den. Så detta känns bättre! Tack till Johan som roddade hem den och som för övrigt roddat med allt ringande till försäkringsbolag, verkstad, olika hyrbilsfirmor med mera OCH varit ett helt fantastiskt stöd för mig i allt detta. Vet inte vad jag hade gjort utan honom! ❤

Har i alla fall lyckats handla lite inför baby sprinklen på lördag, vi ska göra sushi för första gången så jag handlade lite basvaror till det som bambumatta, nori, risvinäger osv. Det ska bli så roligt på lördag, jag ser verkligen fram emot en ostörd tjejmiddag med 5 av mina bästa vänner och bara få ha kul! 
  Denna lilla skulle INTE följa med hem från förskolan idag, jag såg att jag kom och störde eftersom hon hade fullt upp i sandlådan. Så det tog en stund att ta oss till bilen… Jag som skulle vara snäll och hämta tidigt??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s