Emilia <3 · Hem & inredning

Emilias rum

 Jag har fått flera önskemål om att visa bilder på Emilias lilla rum här i bloggen så här kommer det! Återigen iPhonebilder tyvärr eftersom jag snabbfotade lite när jag var hemma på lunchen idag (har även snabbstädat, det brukar inte direkt vara så här pass bra ordning i vanliga fall heh), så färgerna är lite mörkare och dovare än de är egentligen. I det här rummet finns bara hälften av Emlans leksaker, andra halvan finns i lillsyrrans rum som fungerar som gästrum/leksaksförvaringsrum just nu. Har inte riktigt drabbats av det där gravidboandet än men jag räknar med att det kommer igång snart så jag får mer lust att ordna lite mysigare även i bebisrummet (har i alla fall satt fast guldiga molnstickers på en av väggarna, det är åtminstone något). I Emilias rum fattas bara gardiner, en mjuk matta bredvid sängen eftersom hon tenderar att ramla ur/krypa ner från sängen i sömnen, en fin ljusslinga att hänga på sänghimmeln och en vägghängd sänglampa så vi kan ligga och läsa godnattsagor där sen. I övrigt är det färdigt!  Nej inte är det stort direkt… Tur att hon är så liten själv än 🙂

  Vi har lite bakverkstema i rummet, tex i form av de här bulle- och semmelkuddarna…

   … Och de här leksaksbakverken. En av favoritlekarna är att laga kaka i en kastrull på spisen som man sen ska låtsasäta…

 … Det är också kul att göra kaffe till alla som vill i den lilla kaffebryggaren från Kids Concept som hon fick i julklapp av oss. En av mina favoritdetaljer är tvättlinan med guldklädnypor där jag hängt upp lite fina saker. Som glassbilden med guldglitter från Dessin Design, en drömfångare och en bild på drottning Josefina eftersom Emilia heter det i mellannamn precis som jag (eh ja fast jag heter det i förnamn då haha).

 Emlans ääälskade gocka/docka och fina förvaringslådor från Habitat. 

En reaktion till “Emilias rum

  1. Superfint!
    Jag försöker få med min man på planerna att måla om dotterns rum men har iiinte riktigt lyckats än. Just nu är det vitt och väldigt omysigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s