Familj & vänner

Alla hjärtans dag

  En kärleksbild från Timehop! Med Harry Potter-referens dessutom, perrrrfekt 😛

Vi har egentligen aldrig firat alla hjärtans dag så mycket, jag och Johan. Jag förväntar mig varken blommor eller choklad eller restaurangbesök. Kanske för att jag inte ser det som en riktig högtidsdag utan mer som en låtsashögtid? Hur som helst, något mysigt brukar vi hitta på i alla fall, om så bara att göra lite festligare middag. Och sedan vi fick barn känner jag att om vi ska fira en kärleksdag så vill jag fira alla mina hjärtan, inte bara mig och Johan! Så idag bestämde vi oss för att åka och bada i simhallen, det kändes som en lagom aktivitet för Emilia, men även oss! Vi hade jättekul i någon timme, plaskade i babypoolen, badade i stora poolen och simmade ut till utomhusbassängen. E har blivit mycket modigare på sistone och vågade till och med flyta lite på rygg i stora bassängen. Därefter åkte vi hem och förberedde en spontan brunch med nybakade croissanter, amerikanska pannkakor, jordgubbar och annat gott. Mina föräldrar kom över och brunchade med oss till Emlans stora glädje. Ja, det var ungefär dagens firande 🙂 därefter har vi mest städat och fejat och hängt upp lite tavlor. Det börjar likna något här hemma nu, sakta men säkert. jag hade ju tänkt ta lite bilder med min systemkamera men det blev inte så, fick dock till några snabba iphonebilder, fast inte på Emilias rum eftersom det ser ut som ett bombnedslag för tillfället så jag får återkomma med det 🙂 

  Vårt egenbyggda bord, det har slagit sig lite men Johan ska fixa till det. Måste också köpa en till Stokke-stol innan lilltjofsan kommer, eftersom vi har matchande babysitter till som vi kan fästa på stolen så kommer hon kunna sitta med vid måltiderna sen 🙂

 Lilla TV-hörnan..
  Kök/köksö

 Skapade en ”utställningsvägg” för Emilias teckningar igår i hallen, vanligt snöre uppsatt med spikar och klädnypor i trä, klart! 

2 reaktioner till “Alla hjärtans dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s