Familj & vänner

Härlig kväll med fin vän

Igår hade jag en megalyxmysig kväll tillsammans med min fina vän My! Efter jobbet hämtade jag upp henne med bilen och så tog vi oss till Mall of Scandinavia, där jag aldrig hade varit förut. Vi tittade runt i butikerna (kändes dock väldigt mycket som Täby Centrum, inte så mycket mer speciellt än så), jag hittade söta förvaringsboxar till Emlans rum på Habitat och sen gick vi på restaurang Drama. Det är restaurangen som ligger precis i VIP-biografen vilket var helt perfekt eftersom vi köpt biljetter till VIP-bio. Jag beställde in tempurakyckling med pommes och typ en kimchi som passade väldigt bra till medan My tog en räksallad, allt jättegott! Till efterrätt åt vi båda pärontart med karamellsås och vaniljglass. Det var så himla härligt att få lite egentid ihop utan barnen och bara ha tid att prata om allt vi inte hinner med annars. Tror vi båda behövde det faktiskt 🙂 efter att vi ätit klart (man kan för övrigt beställa in biogodis och läsk direkt på restaurangen och ta med in i biosalongen! Nån gång när jag inte är gravid ska jag definitivt beställa ett glas vin in dit) så gick vi till biosalongen, satte oss i väldigt bekväma skinnfåtöljer och såg den nya filmen How to be single! Som var väldigt rolig på många ställen, men som även innehöll lite sorgliga scener som fick oss båda att fälla lite tårar. Eller. Lite? Jag fick hindra mig från att inte brista ut i högljudda hulkanden! Men men, allt som allt var det en feel good-film i alla fall. Det var en så mysig kväll och jag ville nästan inte låta My går ur bilen när jag skulle släppa av henne, ville bara prata meeeera haha. Fick så mycket energi! Prick vad jag behövde ❤

Tyvärr blev det bara snapchat-bilder, så håll till godo 😉

  
    
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s