Gravid med Stella

Vecka 30 och ett namn på S

  
Wow, det känns som en stor grej! Minns att det gjorde det även förra gången, känns som man är inne på slutspurten då. Jag menar, med tanke på att Emlan kom i vecka 38+6 så vore det ju inte konstigt om lilltjofsan kom ett par dagar eller en vecka tidigare än det enligt statistiken, då är det bara typ 8 veckor kvar i så fall! Men jag vet ju förstås att det händer att man går över tiden med andra barnet så jag ska inte ta ut något i förskott 😉 men kan ju säga att jag röstar för att det är 8 veckor kvar i alla fall! 76 dagar kvar till BF är det i alla fall. Hon sparkar och håller på mest hela tiden där inne i magen, och varje gång känner jag en liten lättnad och kan tänka att allt är bra med henne. Igår när jag skulle natta Emilia så låg vi nära, nära i hennes säng och hon var på väg att somna flera gånger men vaknade till av att bebin gav till hårda knuffar som hon ju kände eftersom hon låg tryckt mot min mage. Kände en liten försmak av syskonkärleken och blev lite rörd, de kommer ju båda kramas och slåss de där två. Precis som jag minns att jag och min bror gjorde ❤ 

Jag tror för övrigt att vi har ett namn spikat nu, vi hade ett helt annat favvonamn fram tills att vi hörde detta av Emilias fina gudmor Jos tillika min bästa vän och som direkt seglade upp som Johans favorit. Och efter att ha funderat och testat namnen hit och dit så håller jag med honom, det är så fint! Det är just tjejnamn som vi haft svårt att bestämma oss för, skulle det trots allt bli en kille så har vi ett namn spikat och klart. Mest för att pojknamn är så mycket svårare, det finns fler fina tjejnamn tycker jag och därav är det svårare att bestämma sig… Men som sagt, tror det är spikat nu. Ska inte avslöja det förrän hon är ute och vi sett om det är rätt namn för henne, men det börjar i alla fall på S 🙂

6 reaktioner till “Vecka 30 och ett namn på S

  1. Härligt! Jag ska inte gissa högt men jag gissar på S*** 😊
    Min första brutta kom 38+0 och tvåan 40+0 och jag kan redan nu säga varför- helt olika bäbisar! En superlugn och en speedy gonzales haha! Nån hade brådis ut! Ha en fin fredag!!

  2. Min Emilia föddes också i veckan 38+6, och lillasyster kom inte förrän 41+1.
    😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s