Emilia <3

Och snart flyttar hon hemifrån eller?

  Foto: Lisa-Marie Chandler

Idag hände två saker som gör att Emilia känns så himla stor helt plötsligt. För det första, i morse när jag lämnade henne på förskolan så grät hon INTE! Jag satte mig på huk och gav henne en kram och en puss, sa hejdå och började gå därifrån. Och Emilia bara gick iväg och pysslade med något eget? Jag såg att hon noterade att jag gick, men hon var liksom redan upptagen med något kul?? Helt förvånad var jag, kunde inte inte ens uppskatta frånvaron av gråt, blev mest bara ställd. Men såklart är det jättebra, det är ju dit man vill. 

Och för det andra så somnade hon i sin EGEN SÄNG på helt EGET INITIATIV!? Alltså va, vad är det för utvecklingssprång som hände den här dagen? Jag skulle natta henne och gick med henne i famnen mot vårt sovrum, men Emilia började protestera och säga NEJ NEJ och pekade istället mot sitt rum, så jag tänkte att ”okej vi testar väl då!”, la oss båda i hennes säng och efter att ha druckit upp sin välling och bökat runt ett tag så… Somnade hon! I sin säng! Jag visste att hon älskar sitt rum och sin säng, hon gillar att krypa upp där och mysa eller leka med sina leksaker. Så egentligen är det kanske inte så konstigt. Men jag blev helt gråtig och fällde några tårar medan jag tänkte på hur fort tiden gått och hur stor hon blivit. Jag förstår ingenting. Man tänker ju att man bara ska bli glad och pepp över såna här framsteg, men än så länge tänker jag bara att jag kommer sakna henne inne i vårt sovrum och att hon typ snart är vuxen..

En reaktion till “Och snart flyttar hon hemifrån eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s