Hem & inredning

Mäklarbesök imorgon

  Tårtaaaa!

Idag har vi haft en riktig fixardag hemma, trots att vi alla tre är förkylda och lite hängiga (första vabben avklarades i fredags med en megasnorig Emilia). Vi har hunnit med att sätta upp gardiner i vardagsrum/kök (vilken stor skillnad det gjorde för mysfaktorn!), hyllor i Semlans rum, organisera i stora badrummet och allmänt plocka och fixa i hela lägenheten. Imorgon kommer det nämligen hit en mäklare och ska värdera lägenheten! Inte för att vi ska sälja redan, vi trivs ju här och har för den delen knappt hunnit bo här än, utan för att få reda på vad lägenheten är värd nu och förhoppningsvis kunna lägga om våra lån, ta bort topplån osv. När vi köpte vår nyproducerade lägenhet förra hösten så låg priserna på en helt annan nivå än de gör nu för etapp 3 och 4 i samma område (vi bor i etapp 2), 4:orna ligger på 1-1,5 miljon mer än vi köpte vår för! Priserna är verkligen helt sinnes i Stockholm nu, men klart vi måste använda det till vår fördel om vi kan pga ej gjorda av pengar tyvärr 🙂 dessutom är ju vårt ultimata mål att någon gång ha råd att köpa en villa som barnen kan få växa upp i och har man inte miljoner på banken så får man försöka göra bostadskarriär helt enkelt. Så det ska bli spännande imorgon! 

Det börjar verkligen ordna upp sig här i vår lägenhet nu, jag saknar egentligen bara tavlor på väggarna, gardiner i barnens rum, mattor och att göra i ordning bebisens rum. Inget akut helt enkelt, men vi har lite helgprojekt framöver! 

5 reaktioner till “Mäklarbesök imorgon

  1. Åh var kommer de där fina hyllorna och karusellen och den lilla dockvagnen ifrån? Kan du inte visa lite mer hur Emilias rum ser ut? Är precis på g att inreda min lilla Emilias rum och behöver inspo. 🙂

    1. Jo absolut kan jag det, ska leta fram min riktiga kamera bara, iphonebilder är liksom inte jättebra tycker jag 😉 karusellen var en doppresent men jag vet att jag sett den på nätet, typ Jollyroom? Och dockvagnen är från Maileg, inköpt på Sprall 😊 kul att din dotter också heter Emilia! Finaste namnet!

      1. Tack! Har funderat på att fixa några liknande hyllor i lillans rum. Superfint namn!
        😊 Min man och jag var överens så fort vi kom på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s