Emilia <3

Långsamma morgnar

  Lek med målarfärg i snön! Den svampaktiga mössan rotade jag fram i farten när Emilia gömt den vanliga grå 😛

Vad jag är glad att jag valde att börja senare på jobbet istället för att sluta tidigare nu när jag gick ner på deltid. Det betyder att jag och Emlan går upp oftast runt 6.30-7 och myser runt här hemma, tittar på olika barnprogram på Netflix (favoriterna är Doctor McStuffins, Timmy time och Masha och björnen. Personligen avskyr jag den sistnämnda, men vad gör man inte…),  äter en lugn frukost ihop, hinner busa en stund och göra oss i ordning i lugn och ro innan vi sätter oss i bilen och rullar mot förskolan vid 8.30-tiden. Jag älskar våra morgnar, det är otroligt mysigt! Jag uppskattar otroligt mycket att slippa stressa för att hinna med på morgonen. Hon är fortfarande ledsen när jag lämnar henne på förskolan, men accepterar ändå att jag går, vinkar hejdå till mig och sträcker sig efter en pedagog. Älskar också att vi lever i teknikåldern så att man kan få ett sånt här MMS som synes ovan när man åkt ifrån sitt ledsna barn! Dvs, ledsamheten går över fort och sen har hon fullt upp med sina kompisar resten av dagen. Så det känns skönt.

Imorgon och på fredag ska jag dock både lämna och hämta Emlan tidigt, imorgon ska Johan iväg på AW och på fredag ska vi till vårdcentralen för att göra en ny undersökning av om hon fortfarande har komjölkproteinallergi. Vi har inte märkt av några symptom alls de senaste månaderna, vi började försiktigt med att introducera lite lite mjölkprodukter, tex använda vanlig grädde i mat osv, utan att hon reagerade (inga utslag, inte dålig i magen eller verkat ha ont) och därmed har hon fått pröva mer och mer och nu lever vi som vanligt, hon äter allt vi äter inklusive ost osv. Så på fredag får vi se om vi gjort rätt eller om vi behöver ta bort allt igen. Känns ju dock  konstigt om hon skulle vara allergisk helt utan allergiska reaktioner tycker jag? Hur som helst ska det bli mysigt att få hämta tidigt och spendera lite tid bara hon och jag på dagtid! Tänker mig att vi sätter oss och fikar på Delselius efter undersökningen 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s