Gravid med Stella · Ytligheter

Gravidfotografering

Igår fick jag och Emilia vara med om en rolig grej, nämligen en gravidfotografering! Fotografen som plåtade Emilias smash the cake-bilder, Lisa-Marie Chandler, la upp en förfrågan på sin Facebook om det fanns någon gravid som ville ställa upp på att fotas i tunn klänning utomhus i snön och det ville jag förstås så jag anmälde intresse för det. Och blev en av de utvalda som fick en gratis fotografering! Jag fick även ta med mig Emilia för att få gulliga bebismage-och-storasyskon-bilder roligt nog. Så igår sågs vi i Tyresö slottspark, mina föräldrar var med som barnvakter. Vi började med att ta bilder på mig och Emilia, jag hade på mig en kabelstickad gravidklänning och en vit kofta över för att få en vintrig känsla och till E hade jag köpt nya kläder från Newbie, ett par grå fina leggings, en vit blus och en vinröd/lila kofta med matchande rosett i håret. Ja, hade helt klart lagt ner mest tid och pengar på henne haha. Mina kläder rotade jag fram i byrån innan vi åkte bara 😉 vi fick jättegoa bilder på mig och E, E som kramar och pussar magen osv. Därefter gick mina föräldrar och fikade med henne, och då bytte jag om till den tunna, tunna fladdriga rosa klänningen. Mitt framför alla i parken hehe… Fast det var faktiskt inte så kallt som jag trodde, tur nog. Det blev lite bilder med den och i mina egna kläder, på olika fina platser. Bland annat på en liten träbro och framför en frusen å. Jag kan inte direkt säga att jag hade velat vara fotomodell alltså, det är både svårt och påfrestande ju! I alla fall har vi redan idag valt ut de bilder vi vill ha (3 ingick gratis plus att fotograferingen ju då var for free snällt nog) så vi hoppas på att få dom snart! Då ska jag såklart visa upp de här och pyssla ihop en ny header tänkte jag. Den är ju rätt gammal, den jag har nu 😉

  Inför fotograferingen igår, så ovant med BÅDE smink och fixat hår! Tyvärr håller de där lockarna aldrig mer än en timme innan håret är spikrakt igen, så jag vet inte varför jag försöker ens. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s