Emilia <3

En glad unge

   Igår var vi hemma hos våra fina vänner My och Elise och lekte, åt middag, jordgubbar och kollade Bolibompa. Bästa leken enligt E&E var att springa runt i vardagsrummet och hoppa på fatboyen haha. Emlan ville vara på den mest hela tiden, kanske borde inhandla en sådan hit också??

 Idag efter hämtningen från föris, det är alltid Ems jobb att hämta hissen när vi ska åka upp till lägenheten från garaget 🙂 jag börjar för övrigt känna att hon är inskolad och klar nu! Hon blir förvisso ledsen och sträcker sig efter mig varje gång jag lämnar på morgonen, men enligt rapporterna jag får blir hon glad igen på typ två minuter så jag hänger inte längre upp mig så mycket på det där ledsna på morgonen. FRAMFÖRALLT för att hon verkar bli helt förvånad när jag hämtar henne, man ser på hennes ansiktsuttryck att hon var inne i nåt annat och inte alls förväntade sig att se mig. När hon processat klart att mamma kommit blir hon dock jätteglad och kastar sig i min famn, pussas, vinkar hejdå till pedagogerna och skickar slängpussar till dom. Vilket gör mig glad både för att hon blir så glad att jag kommer men också att hon ändå tycker om sina pedagoger och kompisar på föris. Hon är glad över både och liksom, jättehärligt! När hon kommer hem är hon på toppenhumör! Nu har hon dessutom börjat med att BÅDE äta lunch OCH sova på vilan, ibland en kortis, ibland länge. Hon börjar komma in i det helt enkelt och det gör mig så glad! Och de verkar göra så roliga saker på dagarna att jag typ önskar att jag själv gick där haha… Alltså spadag tex!? Med fotbad, fotmassage, måla nagellack och gurkskivor på ögonen – Varför får vi inte sånt på jobbet?? 😀 imorgon blir första dagen vi kör ordinarie tid, 9-16. Helt övertygad om att det kommer gå jättebra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s