Familj & vänner

Häng hemma hos OSS!

  Enda bilden jag tog idag, på Emlan sovandes ute i 14 minusgrader. Hon var ju såklart väldigt påbyltad plus åkpåse så det gick ingen nöd på henne 🙂

Idag har vi haft ett helt gäng här som ville komma och kika på lägenheten, min mamma, pappa, bror med flickvän och så Emlis gudmor Jos. Alla på samma gång! Älskar att det inte är något problem i den här lägenheten, i förra hade vi absolut inte fått plats allihopa. Så skönt med space! Av Jos fick vi fina inflyttnings-/jul-/tack för plugghjälppresenter (har hjälpt till att kolla igenom språket i hennes C-uppsats nämligen), så himla snällt! Vi visade alla runt i lägenheten och så fikade vi innan vi gick ut i kylan och tog en promenad ner till hamnen för att mata ankorna (varav minst en på riktigt var fastfrusen i isen, det säger något om kylan nu… Som tur är lyckades den ta sig loss själv :)) och fika ännu mer på Delselius. Tycker det är så mysigt att ha allt det här på gångavstånd, men det kommer bli ännu mysigare när det inte är en enda stor grop runt omkring oss, de bygger så himla mycket här nu att det mest ser ut som en byggarbetsplats.. Men men, det BLIR fint! Emilia har verkligen fått leka av sig med alla sina favoriter idag, efteråt var hon så trött att hon somnade redan 18.20 för natten! Så går det när man har både en mormor, morfar, morbror, moster och gudmor som busar upp en ordentligt haha. 

Nu har jag och Johan precis ätit gino (kan det vara världens godaste efterrätt???) och tittat på Ted 2. Imorgon får vi ännu mer besök! Jättekul 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s