Emilia <3

Inskolningen

   Härj på föris

 Fika minisemla för att fira förskolestarten! E älskar semlor 🙂 Så var första dagen på inskolningen gjord. Och det gick SÅ BRA! Direkt när vi kom dit sprang hon in och började leka med alla leksaker, fast med mig som utgångspunkt. Sedan ville hon att jag skulle följa med till ett angränsande rum och rita men då sa jag att ”jag sitter här så kan du gå själv och rita”. Då gjorde hon det (och det gjorde mig lite paff, för hon brukar inte alls vara okej med att gå iväg själv utan vill att man ska följa med och hålla handen)! Satt och ritade med pedagogen som hade hand om inskolningen och några andra barn ett bra tag innan de gick vidare till ett annat rum med leksaker och lekte, fortfarande utan mig, jag satt bara och rullade tummarna. Kändes lite konstigt att jag inte skulle busa med henne utan vara tråkig och i bakgrunden liksom. Men det var ju alltså bra, jag fick till slut tvinga henne därifrån efter en timme, hon hade jättekul! Så det kan väl bara beskrivas som succé! 

Idag ska Johan rodda flytten (äääääääntligen!!!) och jag och Emlan ska rodda inskolning. Idag stannar vi kvar även över lunchen. Vi siktar på att hon ska vara inskolad och gå sin första riktiga dag på torsdag, men jag är ju ledig i två veckor så det kan ta den tid det tar. Skönt nog!

En reaktion till “Inskolningen

  1. Vad roligt att det går så bra! Vi håller också på och skolar in, fjärde dagen idag och första dagen hon blev lämnad. Det gick fint 🙂
    Ser fram emot uppdateringar från lägenheten sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s