Mina tankar

7 dagar kvar

Woho! Nu är det prick en vecka kvar tills vi ÄNTLIGEN flyttar! Kan inte fatta att vi redan har bott här hos mamma och pappa i 4 månader och att det faktiskt snart är dags att få vårt eget igen. När vi flyttade hade vi precis fått reda på att jag var gravid igen, jag minns att jag kände de första tecknen på graviditet (i cirka vecka 6-7) den där helgen när vi städade ur gamla lägenheten. Jag var så himla trött och började få känningar av illamående. Och sedan dess har det ju hänt så mycket! Illamåendet blev apjobbigt och hänger fortfarande kvar, om än inte lika illa som för ett par veckor sedan (vecka 24 är still in the running towards becoming den första graviditetsveckan utan kräks!!), vi har varit på KUB och RUL och vet att det förmodligen är en till liten flicka som bor i min mage ❤ Jag har börjat jobba igen efter nästan 2 år hemma och trivs hur bra som helst på jobbet. Vi har köpt massor av nya möbler (8 stycken stolar och 2 barstolar ockuperar tex just nu det lilla sovrum som vi har här), Johan och hans pappa har byggt ett jättefint matbord som de betsat ljusgrått och som jag kommer visa bilder på så fort vi fraktat den till nya lägisen. Vi har firat jul och nyår… Ja det känns som det har hänt så mycket! Det har varit riktigt jobbigt att bo hemma hos föräldrarna igen vissa dagar, att inte få leva efter sina egna regler och rutiner när man är van att göra det kan vara riktigt störigt. Men det har också varit rätt trevligt, speciellt Emilia älskar ju verkligen att hon har så många runt omkring sig som älskar henne och gör allt för att roa och ta hand om henne. Och hjälpen med henne har varit guld värd, speciellt när jag var helt utslagen av illamående och trötthet i början av graviditeten. Vi är i alla fall så pepp på att flytta nu, även om det blir en stor omställning för Emlan med att både börja föris och flytta ifrån sin älskade mormor och morfar på samma gång. Jag hoppas och tror att det kommer gå smidigt dock! Tanken är ju att hon ska flytta in i sitt eget rum där, men vi väntar någon månad eller två med det tills vi känner att hon verkar trygg och van med allt det nya.

  Jag la upp det här klippet på instagram idag (@josefinare), jag blev påmind om att jag filmade det för prick ett år sedan idag av TimeHop. Egentligen är klippet mycket längre, och visar Emilia som tittar på TV och blir superrörd och snyftig av den ledsna sången… Kan vara mitt favvoklipp någonsin på henne! Hon låter sååå ynklig, för mig är det så hjärtskärande att höra henne så där ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s