Familj & vänner · Gravid med Stella · Resor

Gott nytt år!

Nu har vi tagit oss upp till min släkt i Umeå, 70 mil från Stockholm! Så här inför nyårsfirandet. Vi begav oss iväg med fullastad bil sent igår eftermiddag och när vi åkt kanske 20-30 mil så upptäckte jag att…. Trumvirvel tack… Emilia har feber. Kul. Kuuuuul. Hon hade varit helt som vanligt hela dagen, sprallat runt och lekt, åkt pulka med mig och morfar och så vidare. Så vi hade ingen aning! Men eftersom vi ändå tagit oss så pass långt redan så tyckte vi det var lika bra att fortsätta hela vägen fram. Eftersom min kusin har en liten 2-månaders tjej så tänkte vi att det var bäst att låta henne och hennes sambo bestämma om de ville att vi skulle bo över hos någon annan släkting istället (vi funderade även på att åka hem). Men nu är min kusin kanske 100 gånger mer laid back och o-nojig som förälder än jag någonsin varit, så hon tyckte att vi skulle stanna kvar. Kul för oss! För det är så mysigt att få gosa bebis, kan inte fatta att vi snart ska ha en sån igen!? Gud så lillasyster kickilurar på för övrigt, hon sparkas och sparkas och nu när jag försökte natta Emilia så strök jag med handen över magen och kunde då känna ett rätt stort hårt parti mitt på magen, så jag tror det var hennes rygg jag kände! ❤ helt otroligt. Vecka 24 på fredag. Det går helt klart undan 🙂

Hur som, nu när vi ändå är här uppe försöker vi kurera Em bäst vi kan och hoppas hon är frisk tills imorgon. Hennes andra nyårsafton! Egentligen är det en dag då jag bara skulle vilja rulla in mig i ett duntäcke och sova bort hela dagen pga grov nyårsångest, vilket jag haft ända sedan jag var rätt liten. Känner mig alltid sååå sentimental över året som gått och att det aldrig kommer tillbaka. Men! Vi gör nåt bra av dagen istället, så det blir middag här med ett gäng småbarnsfamiljer, min kusin med sambo och dotter såklart, och så deras vänner som har en 7-månaders son. God mat och trevligt sällskap. Det blir bra! Gott nytt år allihop!

  

6 reaktioner till “Gott nytt år!

 1. Tänk vilket häftigt år 2016 kommer bli för dig! Ni flyttar in i nya lägenheten, lillasyster föds och ni har (väl?) ett bröllop att planera. Jag är lite avis 😛 Gott nytt år och hoppas Emlan kryar på sig!

  1. Ja det har du rätt i, ett stort år för oss 😊 ska bli jättespännande, får tänka på det när sentimentaliteten sätter in 😀 hoppas du får en härlig kväll!

 2. Haha jag sim trodde jag var ensam om ”högtidsångest” som jag kallar det.. Haha i år som gravid kan jag intr ens dricka och bli glad, tur att vi har en massa snacks och en miljon gäster som gör det svårt att tänka för mycket 🙂

  Gott nytt

  1. Haha nej jag har det också! Fast det gäller bara nyår, andra högtider älskar jag 😊 jag känner iofs bara lättnad över att det inte ens är möjligt att ha ett nyår med fylla och härjande, nykter middag med vänner och barn känns helt perfekt. Ha en bra nyårsafton!

 3. Tack för en fin blogg. 🙂 har följt din graviditet med Emilia för va själv gravid med min son då:) ska bli spännande att följa denna graviditet med:) har själv precis plussat 🙂 så lycklig 🙂 Mvh emma

  1. Men åh! STORT GRATTIS till dig! Vad spännande, jag känner på mig att 2016 blir ett bra år. Kul att du hänger med mig här på bloggen! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s