Emilia <3 · Familj & vänner

Jullov

Ja, jag har faktiskt jullov nu. Typ. Semester i alla fall, så jag börjar inte jobba igen förrän på måndag! Och den veckan är det bara 3,5 dagars jobb pga trettondagsafton innan jag är ledig i två veckor igen haha. Det ser jag verkligen fram emot, för då är det flytt äntligen och inskolning på dagis vilket faktiskt också känns spännande. Men nu är det som sagt jullov och vi gör väl inte speciellt mycket av dagarna, vi har varit en sväng på Nacka Forum i förhoppningen att reafynda men istället kommit hem med prylar köpta på fullpris eftersom vi som vanligt aldrig hittar n-å-g-o-n-t-i-n-g vi vill ha på rea. Typiskt. Sen har vi också varit och hälsat på Ems farmor och farfar igen för att hinna träffa faster, farbror och kusin innan de drar hem till Göteborg igen imorgon. Det är ändå rätt mysiga dagar vi har alltså 🙂 speciellt idag när vi faktiskt kunde åka pulka också! Eller ja, Emilia och kusinen i alla fall. Det var jättekul tyckte Em, till dess hennes kära fader drog iväg med henne så snabbt att hon blev livrädd och sedan inte ville åka pulka mer haha! Bra där Johan 😉

   Innan vi gick hemifrån igår var E tvungen att ta ordentligt adjö av tomten som står i hallen hos mormor och morfar, hon ääälskar den tomten (till skillnad från ”riktiga tomten” – hennes morbror och farfar dom det var på julafton). Flera kramar och pussar och…

  … Vinkningar blev det innan vi faktiskt kunde bege oss iväg. 

  Så här fint var det här på Värmdö idag! Snö och sol och krisp – mmmmaaaahhh! Hjärtögon!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s