Emilia <3 · Familj & vänner

Vår julafton

Hej och god fortsättning alla fina! Hoppas att alla har haft en fin och mysig julafton, det har i alla fall vi haft. Är så otroligt glad att Emlan hann bli frisk från feberracet i helgen så att hon kunde leka och stoja maximalt igår. Morgonen började med julfrulle (risgrynsgröten blev supergod) tillsammans med min familj, därefter kom tomten (min bror) och delade ut paket. Emlan tyckte INTE om tomten, men hon skrek inte utan skakade bara hela tiden på huvudet och utropade NEJ NEJ NEJ när hon såg honom och han försökte ge henne julklappar. När han hade gått var det desto roligare att öppna paket dock haha. Hon fick så mycket fint! Bland mycket annat en docka (Elsa från Frost), en baby born-docka, en dammsugare, tågbana, Duplo, bilar, fina kläder, en kaffebryggare till lillköket oooooch den megafina Mini Rodini-bomberjackan med enhörningar på!! Alltså typ världens finaste jacka! 

Resten av dagen firade vi hemma hos mina svärföräldrar tillsammans med min svägerska med sambo och deras dotter som bara är 6 veckor yngre än Emilia. De två kusinerna tycker verkligen om varandra, de kramas och leker och matar varandra vid matbordet (även om de såklart också rycker leksaker från varandra, puttas och sånt som småbarn gör ;)). Så Emilia hade det verkligen bra! 

   Ett jätteleende från Emlan säger mycket om dagen 🙂

 Emlis och kusinen när de väntade på paketöppningen och var väääldigt trötta.    

 Jag hittade Ems outfit på H&M härom dagen, tyckte det var så fint! En stickad tröja med spetskant, röda sammetsleggings matchat med hästsvans och rosett i håret. Stortjej!

 Den fina MR-jackan! Tänk till våren!

 Tycker ju som sagt inte om julmat, så detta var ungefär min julmiddag. Tillsammans med en hummer som var det absolut godaste på julbordet. Det ska vi alltid ha!

  
Efterrätten var godare om jag får säga det själv, fast det var jag som gjort den haha. Vit chokladparfait med råa lingon och hemkokt kolasås! Mmmmmmmmmh vad gott det var! Och jag gjorde samma efterrätt idag igen eftersom släkten kommer på middag imorgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s