Familj & vänner · Gravid med Stella

God jul!

 Idag har det minsann jobbats, trots att de flesta andra verkar vara lediga så här dagen före julafton.. Men det var faktiskt väldigt trevligt idag på kontoret, vi var få där, alla hjälptes åt och det var inte överdrivet mycket att göra. Jag hade piffat mig lite dagen till ära med ny gravidtunika, maffigt halsband och lite mejk. Det plus julfika på morgonen med fina kollegorna gjorde susen för julkänslan! Men det var ändå skönt att åka hem till familjen när klockan slog 16. Nu har vi haft uppesittarkväll här hos mina föräldrar tillsammans med brorsan och svägerskan med julmat, julgodis, musikquiz, Bingolotto och grötkokning inför julfrullen imorgon (kokade upp den på spisen och satte sedan in den i ugnen med fuktig handduk över, där ska den stå tills imorgon! Enkelt och snabbt :))

Lite bilder från idag:

  Från min instagram @josefinare: en preggobild tagen på kontoret idag. Det ser ut som att jag har en kroppsstrumpa på mig men det är alltså en gravidtunika och mammaleggings från H&M haha. 

  Mysfikat med fina kollegor imorse

 Emilia käkade julmat för första gången idag, förra året var hon ju bara 5-6 månader på julafton så det blev inga köttbullar för henne då 😉 men julmat verkade inte vara något för henne. Än. Eller så brås hon återigen på sin moder som tycker att 99% av maten på julbordet är avskyvärd haha. Men hoppas inte!
   Vi har köpt en baby monitor som vi testade på Emlan nu ikväll. Vi har inte haft en förut, har aldrig sett ett behov av det men nu inför nya bebisen kändes det ändå som att det kan vara bra att ha i och med större lägenhet, och en storasyster som lever om rätt mycket också. Kamera, temperaturmätare, vaggvisespelare och andra diverse funktioner har den, får väl se hur mycket det används… Köpte den för halva priset på Jollyroom faktiskt, den hade kostat över 2000 men jag fick den för runt tusenlappen. Kunde inte säga nej till det erbjudandet 🙂

Imorgon ska vi då först äta frukost och öppna julklappar här hemma innan vi rör oss ut på landet mot Johans familj där vi firar resten av julafton. Hoppas på en lugn, mysig och trevlig jul! God jul på er alla fina!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s