Hem & inredning

Inreda flickrum 

Ända sedan jag kom på igår att Ems rum oavsiktligt blir totalrosa, från väggar till inredning (alltså varför är rosa den första färg jag dras till??? Oavsett hur många färger en sak finns i så är det alltid rosa jag väljer. Även till mig själv kan jag tillägga, på mitt skrivbord på jobbet har jag rosa musmatta, rosa tekopp, rosa kalender, rosa pennor… Jag är som en verklig Dolores Umbridge minus alla katter. Om någon fattar referensen haha). Så nu har jag helt fått tänka om. Det enklaste är väl att helt enkelt måla om hennes rum i en annan färg, för att köpa ny inredning i andra färger känns dyrare och onödigare. Så nu har jag fastnat i väggkulörer, jag som hade bestämt mig för en fantastisk puderrosa nyans… men det går bort. Det blir FÖR MYCKET( Kanske i lillsyrrans sovrum istället? ;)). Det känns som att väggarna får bli neutrala på något sätt, jag funderar mellan antingen vita eller ljust grå väggar eller – som en kompromiss – grått halvvägs upp på väggen och vitt upp till tak! Lite som jag sett att Blondinbella valt till sina barna rum. Att måla halva väggarna verkar vara det nya enligt bloggar och Pinterest, men blir det bra? Tröttnar man? Här är min främsta inspo för Ems rum i alla fall (från Pinterest, @josefinaste heter jag där :))

  

 Såhär är väldigt snarlikt hur jag tänker mig rummet! Typ nästan exakt! Hon har ju dessutom exakt den sänghimmeln i samma färg, så ljusgrå väggar vore definitivt något! Matchar himla bra ihop 🙂

  

Såna här färger och mys tänker jag mig ska kombineras på något sätt….

  

En annan grej – en sån här barnbokshylla som  brukar finnas på bibliotek ska Johan bygga. Det är en sån himla bra idé ju, ett väldigt enkelt och bra sätt att göra böckerna lättåtkomliga utan att behöva trycka in en hel bokhylla i de små rummen (barnens respektive rum är 7 kvadrat bara, så smart förvaring krävs!). 

4 reaktioner till “Inreda flickrum 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s