Emilia <3 · Familj & vänner · Vikt & träning

Helgresumé

I fredags var jag äntligen så pass frisk efter förkylningen att jag gick och jobbade igen, rätt skönt med bara en dags jobb innan helg haha! Och jag känner bara tack tack tack för denna helg alltså! Så lugn, mysig och bara liksom genomtrevlig. Vi har både bakat och fikat en hel del och jag är inte direkt jättesugen på mer julfika om man säger så… För övrigt har lillasyster i magen verkligen börjat ta sig med kickarna, de blir bara mer och fler och starkare, går till och med att ana på utsidan ibland! Även om ingen lyckats känna dem utanpå ännu. 

Helgen i bilder:   Glöggmys hemma hos min vän Isabell i fredags! Självklart togs bilden prick när jag är upptagen med att möla i mig after eight haha. Trevligt häng med mycket skratt och roligt nog avslutades kvällen med julklappslek!

 Resten av helgen har mest handlat om att baka och fika kan man säga… Emlan hjälpte morfar att baka lussebullar igår…

Och idag bakade vi pepparkakor (med deg köpt på konditori, så mycket godare än butiksköpt!) tillsammans med min svägerska Nicole. Emlan visade prov på att verkligen vara mammas tjej i och med att 90% av degbiten hon fick slank ner i magen istället för plåten. Precis som mor sin :’)

  Vi har dessutom promenerat till Dellan  (med lekstopp såklart) för att fika.  Så nog har vi fikat in lucia ordentligt!

  

Vi studsade upp ur sängen vid kvart i åtta i morse och myste ner oss i soffan för att som alltid kika på luciatåget. Jag pekade ut lucia, tärnor och stjärngossar för henne och hon var faktiskt fascinerad en bra stund, hon försökte till och med sjunga med till Betlehems stjärna: ”aaaaaaaaah bobobo aaaaaah”. Lät så himla gulligt att både jag och Johan blev tåris! Sen fick hon själv pröva på att vara lucia, men tyvärr var det ingen bra form på kronan vi köpt så den höll sig inte kvar på huvudet… Hoppas den sitter bättre nästa år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s