Emilia <3

Ny förskola

  Den här lilla damen är SÅ redo för föris!

Jag måste ju berätta att Emilia faktiskt fått plats på den förskola vi hade som förstahandsval! Vi blev jätteförvånande när vi fick beskedet eftersom vi redan fått en plats på fjärdehandsvalet och fått hem papper om när och hur inskolning skulle gå till. Men det behövdes inte mycket funderingar innan vi bestämde oss för att tacka ja till förstahandsvalet istället, det är så mycket fördelar med den enligt oss. För mig är det absolut viktigaste att jag ska kunna lämna Emilia på förskolan och känna mig trygg med att hon är i goda händer när jag går därifrån. Jag är liksom redan så rädd för att lämna över kontrollen till helt andra människor än mig och Johan, så det måste kännas 100% tryggt. Olika pedagogik osv är skitsamma om jag inte kan känna det. Och den här förskolan har fått toppresultat i föräldraenkäter gällande trygghet och nöjdhet vilket gör att det känns så skönt i mammahjärtat. Dessutom går min vän Johanna son John där och de är supernöjda med allt och var de som rekommenderade förskolan till att börja  med, vilket ju också känns superbra. I övrigt vinner den nya förskolan också på massa plan, de har mysiga nybyggda lokaler, en fin gård, en egen gymnastiksal, det ligger i ett lugnt och trevligt område med mera. Jag och Emilia var faktiskt där och hälsade på för ett år sedan redan, och då fick jag ett jättebra och professionellt intryck av hela verksamheten och personalen. Så vi tror på det här! 

Enda nackdelen är att vi kommer at behöva köpa en till bil eftersom att förskolan inte direkt ligger nästgårds från oss, men det ordnar sig. År 2017 är det planerat att en förskola ska öppna precis bredvid vårt hus i Gustavsbergs hamn, så då kommer hon och lillsyrran att få börja där istället, så allt vi gör tills dess är bara provisoriskt ändå! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s