Gravid med Stella

Hälsat på vår lilla…

  
Vi var så nervösa innan, som man alltid är, först och främst för att man så gärna vill se och höra att allt ser bra ut med bebis. När det väl var dags fick jag hoppa upp på britsen och så tog det som alltid sin tid att kika igenom alla organ – skelett, hjärta, aorta, njurar, gom osv. Emilia var med eftersom pappa som brukar passa henne inte kunde denna gång och hon var inte nöjd, trött som hon var eftersom vi behövt VÄCKA henne i morse för att hinna i tid. Till slut fick hon telefonen att kika på eftersom hon desperat försökte ta sig upp till mig på britsen. Förutom att vi ville se att bebisen mådde bra ville vi även helst veta könet, och det verkar som att det blir en…
… Flicka! Japp, barnmorskan tyckte att det till nästan 100% såg ut att vara en liten flicka där inne i magen, och alltså en lillasyster till Emilia! Så häftigt!! Det var vad både jag och Johan, och typ alla andra också verkar det som, trodde. Det känns så skönt att nu kunna förbereda mig lite mer mentalt på det som ska komma, åtminstone för mig blev det mycket mer verkligt nu och jag kan lättare föreställa mig hur det kommer bli. Jag saknade ju det förra graviditeten när vi inte visste könet förrän vi gjorde tillväxtultraljud dagen innan E föddes. Det var en sån overklighetskänsla kring hela grejen. Jag förstår att det måste vara spännande att inte veta på förhand, men för mig känns det bättre att kunna ställa in mig mentalt på vad som ska hända, speciellt med tanke på hur kaosigt det kändes förra gången. 

4 reaktioner till “Hälsat på vår lilla…

  1. Så skönt att allt såg bra ut och så roligt med en liten syster! 🙂 När vi var på RUL ville inte bebisen visa könet. Vi ska dock på TUL också, så kaanske kan vi se då. Håller med om att det är lättare att ställa in sig och föreställa sig på något vis när man vet!

    1. Ja det var så skönt! Hoppas att er lilla vill visa upp sig lite mer på TUL 🙂 barnmorskan fick böka runt rätt ordentligt på magen för att få vår lilla tjej att vända runt men till slut så visade hon rumpan så det gick att se lite mera 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s