Emilia <3 · Mat & recept

Nattningsmys

Meeen jag glömde ju berätta hur det gick med chicken over rice-lagandet! Det gick helt okej är väl slutsatsen, dock är det inte alls meningen att det ska smaka curry, och min mat smakade nästan bara det… Så jag måste testa igen, kanske ett annat recept. Jag tror att min kära bloggläsare Ava lyckades bättre med matlagandet, får testa hennes recept istället, jag ger inte upp!

 

För övrigt måste jag säga att Em är inne i en sån himla bra period just nu, hon är så mycket för att pussas, gosa och vara nära. Även när hon ska sova, som hon börjat göra frivilligt och enkelt igen (ingen jinx, för jag väntar mig inte att det håller för evigt hehe..), men det är bara mamma för hela slanten då. När hon är pigg och glad är det bara bara mormor som gäller, mormor är bäst ingen protest enligt Emilia. Inte konstigt, de har så roligt ihop och jag måste säga att min mamma är en helt fantastisk mormor, helt outtröttlig i att leka järnet hela dagen lång och ta hand om Emlan på alla sätt. Så fint! MEN – så fort E blir trött eller ledsen, då är det bara jag som gäller, hon letar efter mig med blicken och sträcker sig efter mig, ingen annan ska lägga henne eller trösta henne. Och SOM jag älskar det! För det är så mysigt, när vi ligger i vår säng och hon druckit upp vällingen så drar hon mitt huvud nära nära sitt, så jag liksom ligger med huvudet mot hennes axel. Så vill hon somna, kind mot kind och jag som håller om henne. Som jag njuter då!

2 reaktioner till “Nattningsmys

  1. Hej Josefina, Va kul att du tyckte om det 😄 hon är helt underbart fin, din lilla ängel. Keep up the good work 👍🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s