Emilia <3 · Gravid med Stella

Två stycken fantastiska

Alltså nu i helgen kom bebiskickarna verkligen igång! Jag har känt ett miniminifladder i magen rätt länge, men på den nivån att det är svårt att skilja på kickar och tarmrörelser.. Men nu är det i alla fall ingen tvekan, det är en liten där inne som tar spjärn med armar eller ben och små små fötter som vispar runt lite. Har försökt få Johan att känna det men det verkar vara för svagt än för att det ska kännas på utsidan. Men snart så!

Känner verkligen att jag tankat Emiliakärlek i helgen, eftersom Johan varit borta så har det varit mycket hon och jag och jag älskar ju det. Är så löjligt förälskad i den tjejen, jag kan liksom inte sluta titta på henne och får lägga band på mig ordentligt för att inte ständigt påpeka för alla hur vacker, gullig, rolig, smart och tokig hon är och berätta om varje liten sak hon sagt eller gjort. Skulle kunna prata om henne all day long! Det får jag utlopp för här i bloggen istället hehe 😉 Att vi sen ska få EN TILL lika underbar person till vår familj – det är fortfarande rätt ofattbart. Sån tur man har!? 

   Leker lite i Sickla. Alltså! Kolla underbaringen??

Jag provade ut en tempurkudde på Atlantis för att äntligen råda bot på nackvärken jag får varje natt av mina rätt nya och dyra dunkuddar (tempurkudden är för övrigt heeelt underbar! Ligger så ofantligt skönt på den, och jag slipper nackvärk så det är skitsamma att den inte är så snygg haha). I alla fall så skulle E prompt bära den i butiken, det var bara det att den var väldigt tung och otymplig att bära, men alla försök till att hjälpa henne bära fick henne att omedelbart sjunka ner i en lealös skrikig hög på golvet… Så det tog lite tid att komma till kassan haha. Här tog hon vilopaus på vägen ❤
 

2 reaktioner till “Två stycken fantastiska

  1. Hej Josefina, tack för en härlig blogg. Hoppas graviditeten går bra. Det är ju kul o läsa om när du skriver om chicken over rice. Du har gjort så att ja själv blev sugen o vestämde mig för att laga denna rätt. Det blev såå gott så tack för tipset. Hur gick det när du tilllagade det?

    Har bloggat om min twist på denna recept, så känner du för att kolla en liknande recept kolla länken
    http://theflamingpotato.blogspot.co.uk/2015/11/chicken-over-rice-recipe.html?m=1
    Tack för en grym blogg

    1. Åh vad kul! Vad glad jag blir, ska definitivt testa ditt recept också, tyckte nämligen att det blev gott med receptet jag testade… Men inte tillräckligt liksom, tror jag hade i för mycket curry så att det tog ut för mycket av de andra smakerna. Får testa igen helt enkelt. Kul att läsa din blogg också! Kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s