Gravid med Stella

Magbild vecka 18

  
Yay hey hey! Det bidde en magbild till slut! Tagen vid toaletterna på mitt jobb, så kanske inte superupphetsande, men ändå. Kaggen är dokumenterad i vecka 17+3 i alla fall 🙂 thank god för gravidbrallor nu kam jag säga, när jag använder vanliga byxor (obs! endast hemma) så hänger magen utanför, mellan byxorna och tröjan… Inte så snyggt. Kan ju inte heller dra upp byxorna PÅ magen, det är riktigt illamåendetriggande. Så ja, mudd är ett måste haha. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s