Emilia <3 · Familj & vänner

Äventyrsbadat

   
 Idag premiärade Em den (fortfarande rätt stora) mössan som hon fått av sin gudmor, jag och Johan har likadana fast i andra färger (de kommer från Napapijri) Gillar att vi kommer matcha varandra hela vintern 😛Nu har julen börjat här i huset, min mamma har dekorerat och fixat medan pappa bakade lussekatter. Riktigt mysigt, och vi har dessutom hunnit med ett besök på badhuset allihopa! Em älskar ju vatten – men bara att plaska med, så den grunda babyplaskpoolen gick bra men den stora poolen var inte lika kul. Det verkar som att hon får lite panik när vattnet börjar nå upp till bröstkorgen ungefär, hon verkar liksom rädd att hamna under vattnet så hon klamrar sig fast hårt i en och vill helst gå upp. Fast lite spännande var det för hon ville tillbaka igen flera gånger.. Hon fick faktiskt även åka sitt livs första riktiga vattenrutschkana idag också. Hennes päron är suckers för sånt så vi kunde inte motstå att ta med henne på vad som skulle vara den lugnaste familjerutschkanan, men som var aningen för snabb och läskig för en nästan 1,5-åring skulle man kunna säga… Hon satt i Johans knä som i sin tur satt på en badring, i början skrattade hon ich tyckte det var roligt men i slutet gick det lite väl fort så det blev lite ledset. Vi får vänta ett tag till med äventyrsbad helt enkelt 🙂 men det ska bli sååå kul när barnen är så pass stora att de tjatar om äventyrsbad!

Ingen magbild har det blivit ännu heller… Jag har liksom ingen motivation när jag ändå bara skrotar runt osminkad i trökiga myskläder?? Prövar igen imorgon tänkte jag, efter jag gjort i ordning mig för jobbet! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s