Emilia <3 · Gravid med Stella

Hej vecka 18!

  Dags för de varmare ytterkläderna, tex de här hypergulliga vantarna från Elodie Details! Det är så mycket roligare med söta detaljer på annars tråkiga nödvändigheter. Som vantar 🙂 

Vecka 18 idag! Nu när jag börjat jobba igen förstår jag äntligen vad alla sagt om att andra graviditeten går så mycket snabbare än den första, dagarna och veckorna går ju i ett på ett sätt som de inte gjorde när jag var hemma bara och dessutom mådde väldigt illa hela tiden och var trött deluxe. Även om jag fortfarande kräks varje morgon så mår jag knappt illa alls på dagarna nu om jag bara käkar regelbundet. Det blir mycket frukt mellan målen och alltså apelsinerna vi får till jobbet… De är gudomliga!!! Drömmer om de där apelsinerna, de är liksom åt det surare hållet och så goda så jag smäller av. Går väl aldrig att hitta så goda i affären, de brukar inte smaka så mycket mer än lite sött. Hur som, jag längtar tills alls illamående är över men nu vet jag inte alls hur länge till det dröjer. Trodde det skulle vara klart vid det här laget. För övrigt var det falskt alarm med foglossningen jag trodde jag kände, har i alla fall inte känt den sedan dess. Även om ischiasen börjar bli jobbig igen. Men men, det är hanterbart. 

Imorgon ska jag försöka ta en bild på 18-veckorsmagen! Som verkligen vuxit och blivit hårdare. Härligt :))

4 reaktioner till “Hej vecka 18!

  1. Åh, jobbigt att du fortfarande mår illa. Ang apelsinerna så har jag hört att man ofta blir sugen på sånt om man väntar en pojke, fast det är ju mycket man hör! 🙂

    1. Haha jag har hört att man blir det om man väntar en flicka! Jag slukade apelsiner när jag väntade Emilia också, fast då mest blodapelsiner 😊

      1. Haha ja där ser man. En kompis var helt besatt av att äta mandariner och fick en pojke. Kanske helt enkelt handlar om smaken då? Alltså sura eller söta apelsiner. 🙂 Gjorde en massa skrocktester innan jag fick min dotter och ungefär hälften stämde. Lite kul är det ju! Gjorde dock ej bikarbonattestet.

      2. Jaa men oavsett är det ju 50/50 att skrocktesten har rätt 😊 de flesta skrocktest inklusive någon kinesisk kalender sa förra gången att det skulle bli en flicka och nu att det skulle bli en pojke så det kaaaan ju va så 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s