Allt och inget

Hamsterhjulet

  Svårt att få en bra outfitbild på ett livligt barn, detta var det bästa försöket haha. I alla fall var mina föräldrar på Gran Canaria i förra vecka och kom hem med presenter till Em, tex den här superfina stickade tröjan och grå jeans från Tommy Hilfiger! Matchade bra med sockiplasten såg jag också 🙂

Dagarna är så lika varandra nu, jag går upp på morgonen, försöker mysa så mycket som möjligt med Semlan samtidigt som jag även försöker äta och göra mig i ordning (därav många dagar utan smink, prioriterar goset!), därefter jobb mellan 8-16.30 (det går bra förresten! Försöker utmana mig själv att våga göra framsteg och ta egna initiativ trots att jag tycker det är läskigt), sedan hem igen, leka med Em, mata, bada, Bolibompa, söva Em (som förresten verkar kommit in i en ny fas där hon har svårt att somna igen. Borde förstått det när jag jinxade så där i förra inlägget!?), kolla på TV och sen godnatt. Just nu längtar jag mest framåt känns det som, längtar efter RUL och jul och annat kul… Haha. Skulle skriva flytt men det rimmade ju inte lika bra! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s