Gravid med Stella · Mina tankar

Huvudet ur sanden

  Hälsade på tomten i en butik igår, åååh ge mig jul! 

Lillis i magen börjar märkas av mer och mer, dels har magen blivit större och hårdare och dels så känner jag rörelser av och till. Det är inte riktigt sparkar ännu, mer som att hen vänder och vrider sig där inne. Oavsett så är det en mysig känsla, minns att jag kände så med Emilia också, just känslan att aldrig vara själv utan alltid ha sin bebis med sig var man än går. Önskar Em kunde vara med på jobbet hon med, men jag tippar på att det inte skulle bli så mycket jobb gjort då 😉 

Förutom att vi bara hängt hemma med la famiglia i helgen (och besökt tomten då) så har jag ägnat rätt mycket tid åt att läsa på om IS. Det är ovanligt för mig att engagera mig så mycket i världshändelser och politik, framförallt för att jag är så okunnig och ointresserad av det, men nu känns det som att terrorhotet bara kryper närmare och närmare oss vilket gör mig rädd. Rädd för terror och rädd för mina barns framtid. Så nu vill jag läsa och veta mer, jag vill hänga med i det som händer! Efter att ha stoppat huvudet i sanden och i princip inte läst några tidningar eller sett på nyheter sedan E föddes (pga grava katastroftankar som triggas igång av vad som helst), så känns det som att jag tagit ett kliv framåt! Även om jag grät när jag läste om några av de som blev dödade i Paris i helgen. Blev så berörd! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s