Emilia <3

Emilias favoriter

  
Det har tillkommit lite olika djurläten i Emilias förråd, favoriten just nu är att låta som en anka. Andra favoriter just nu är Bolibompa och framförallt DRAKEN och drakdansen! Hon kan alla rörelser till den och har dille på att dansa den, åker armarna upp i luften är det bara att börja sjunga ”så häng nu meeee i drakens daaaans…” Haha. Även ordet nej är en favorit, hon säger det ofta och mycket. ”NEJ NEJ NEJ” kan vara det man hör henne säga mest förutom det vanliga ”kolliolliglejglejandet”. Så gullig! Dessutom är det hennes namnsdag idag, grattis min lillgumma! 

En sak som förbryllar och glädjer både mig och Johan är nya nattningsrutinen, det är nämligen Emilia själv som säger till när hon vill gå och sova numera!? Varje kväll, lite innan kl 19 så hoppar hon upp i ens famn eller tar en i handen och pekar mot sovrummet, hon visar väldigt tydligt att hon vill dit. Då gör en av oss lite välling (vilket vi kallar vanlig havremjölk som vi värmer i nappflarra) och tar med henne till sovrummet och lägger sig bredvid henne i vår säng, hon dricker upp vällingen, får en napp och tio minuter senare sover hon och då lyfter man över henne i spjälsängen. Då sover hon för natten, även om hon fortfarande vaknar och kommer över till vår säng mån gång mitt i natten (älskar det! Så mysigt, åtminstone så länge hon faktiskt somnar om och inte kryper runt i sängen i timmar). Vad skönt det är att inte bråka om läggningen, vi har haft så mycket sånt i våra dagar med Emilia att detta känns som ren lyx 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s