Gravid med Stella · Hem & inredning

Besök hos BM och soffshopping

Vilken glädje och lättnad det var att få lyssna på vår lille bebis hjärtslag hos barnmorskan igår! Det finns ju alltid en liten gnagande oro i bakhuvudet, så alla bekräftelser på att lillbebin mår bra är liksom fantastiska. Då kan jag sänka axlarna ett par centimeter. Dock blev det ett snabbt besök eftersom jag tydligen fattat tiden fel, vi skulle kommit i tisdags haha. Så först fick vi lite konstiga frågor, typ om Emilia var bådas barn verkligen (och jag och Johan såg ut såhär: ????) innan hon förstod att vi inte var det andra paret (som inte hade barn sedan innan) hon väntade vid den tiden. Jaja. Fick ju det viktigaste kollat i alla fall!

För övrigt börjar det faktiskt närma sig flytt sakta men säkert! Det är prick 2 månader kvar, så vi har börjat göra lite beställningar på möbler som tar lång tid att få hem. Tex soffa! Det blev den vi kikade på för ett par månader sedan, en 2,5-sits Lopez från Mio med tillhörande fotpall som vi kan använda som divan om vi vill. Färgen blev också den vi tänkte, en mellanmörk gråblå ton. Jättefin verkligen! Vi har varit inne och provsuttit och kikat på den säkert 4-5 gånger och varje gång kommit fram till att det är den vi ska ha. Perfekt djup i soffan, höjd, bra kuddar, perfekt mjukhet.. Allt sånt vi saknat på våra tidigare soffor. Och till så jäkla bra pris! Det gick på strax under 15000 för allt inklusive hemkörning ett datum vi själva får bestämma 😀 

   
 Den övre soffan plus fotpallen på undre bilden är det vi beställt, i blågrått alltså. 

Så nu känns det som att vi kommer närmare och närmare flytt! Sedan har vi ju taklamporna som ska hänga över matbordet, så då är det själva matbordet som ska byggas (Johan och hans pappa ska göra det), stolar som ska beställas…. Och så massa småsaker. Tänkte även beställa de här barstolarna från Ellos: 

  
Det känns liksom skönt att göra NÅGONTING i väntan på själva flytten…  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s