Gravid med Stella

Mår lite bättre

  Min lilla Pippi Långstrump ❤

Jag har inte kommit in i jobb/lediglunken än känner jag. Dvs, när jag kommer hem är jag heeelt slut och orkar inte med någonting alls. Orkar inte använda hjärnan för jag använder den så mycket på jobbet. Däremot verkar det antingen som att illamåendet gett med sig till största delen, eller att jag inte har tid att må illa på jobbet haha (BRA i så fall!), för senaste veckan har jag knappt mått illa, bara lite emellanåt. Som ikväll när jag åkte direkt från jobbet till massage och inte hann äta innan. Det resulterade i kräk väl hemma. Måste försöka äta regelbundet helt enkelt. Äcklet inför mat är kvar också. Jag vill inte känna lukten av mat (affärer och restauranger är hemska), jag vill inte tänka på mat eller prata om det. Frågar någon mig vad jag vill ha till middag så blir jag megairriterad (inombords alltså. vet att det är en normal fråga ;)) och måste tänka BLÄ BLÄ BLÄ i huvudet och säga till mig själv att jag inte alls ska äta och sen bara äta som i förbigående för att inte fundera så mycket på det… Makes sense? Nej inte för mig heller. Precis som förra gången är smör mitt värsta. FYYY FAAAAN rent ut sagt. Och Emlans mjölkfria smör är värst, speciellt eftersom hon älskar att gröpa ur den med sked och äta… Uuuh… 

 I övrigt har inte vecka 16 bjudit på så mycket nytt, jag tror att jag kanske känner lite fladder i magen ibland, men är inte ens säker på om det är det eller tarmarna. Men nu har vi ju kommit så pass långt att det kan börja hända grejer när som helst! På onsdag ska vi till barnmorskan och då vill jag lyssna på hjärtat. Och så RUL 8 december. Snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s