Allt och inget · Emilia <3

Foglossning?

Oj vilken vecka det blev… Har ju inte ens orkat blogga liksom? I onsdags och torsdags var jag på konferens med jobbet. Man kan säga att det var… Intressant. Ehm. Det bästa med det var att jag verkligen fick chans att lära känna mina kollegor, speciellt de i mitt närmaste team. Så himla trevliga och roliga människor som jobbar där! Så hjälpsamma och pratglada. Så även om jag inte hunnit komma in så långt i jobbet känns det ändå väldigt bra att komma dit på morgnarna. Och det är ju det viktigaste 🙂 
Emlan verkar vänja sig mer och mer vid att jag går iväg på morgonen och kommer hem på kvällen. Nu verkar hon tycka att det är roligt när jag kommer hem och hon tyr sig snabbt till mig igen. Skönt för mammahjärtat helt enkelt. Dock har jag inte riktigt blivit sams med den där oron som bubblar upp ibland på jobbet, speciellt vid de tillfällen jag inte kan ha med min egen telefon. Dvs oron över att få ett samtal om att något hänt Em. Och det är trots att jag vet att hon är 100% trygg med sin pappa. Ibland går det som en stöt genom kroppen när jag kommer att tänka på det. Men det är en omställning att gå från att ha full kontroll över allt hon gör dygnet runt till att bara ha det en viss del av dagen. Hoppas det blir bättre nästa vecka!

Jag tror för övrigt att jag kanske börjat få foglossning nu, och deg började idag. Jag har ju haft jätteproblem med min rygg (låsningar och kramper i musklerna) som jag gått till naprapat för i 3 år, men sedan typ 2 månader tillbaka har alla smärtor varit puts väck! Det har varit så ovant att inte ha ont i ryggen, men idag kom det tillbaka. Det är därför jag tror det har med graviditeten att göra. Har liksom en huggande kramp i ena sidan av ryggen som blir värre när jag vrider/böjer mig eller ska lyfta Em (nästan omöjligt). Plus att det började göra lite ont i höfterna när jag gick. Hela andra halvan av förra graviditeten var jag sjukskriven för foglossning, så jag hoppas VERKLIGEN inte att det blir så illa nu. Jag vill kunna jobba! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s