Mina tankar

Första dagen 

   
 
… Ungefär så var min första dag på mitt nya jobb. Jag tror i alla fall att jag kommer trivas, alla verkar trevliga och roliga och hjälpsamma. Men jag längtar som vanligt när jag är ny på något tills jag är fullfjädrad och kan allt. TYCKER INTE OM ATT INTE VETA ALLT. Vilket i och för sig är bra, för det ger en bra drivkraft till att ta reda på allt jag märker att jag inte vet. Min inre pluggis kommer fram helt enkelt. Det ska nog bli bra det här! Angående Emlan så var det jättetråkigt att säga hejdå på morgonen, framförallt för att hon verkligen inte ville släppa mig, bara vara i min famn. Men väl när jag var igång på jobbet så var det där mina tankar var mest. Skönt nog, hade trott att jag bara skulle gå och täääänka och saaaakna och det gör ju inte saken lättare. Dock blev det jobbigt för MIG när jag kom hem och hon bara sträckte sig efter sin mormor och inte efter mig… Antar att det var väldigt konstigt och jobbigt att jag var borta hela dagen… Hoppas hon också vänjer sig!

4 reaktioner till “Första dagen 

  1. Ska själv börja jobba i januari och har riktig ångest över att vara borta från min bebis.

    1. Jag hade också jätteångest för ett par månader sedan, men sedan kanske två månader tillbaka har jag faktiskt sett fram emot det. Miljöombyte, utmaningar på ett annat sätt och kollegor att fika med och få utbyte av. Första dagen på jobbet igår var det sååå kul! Idag kändes det lite tuffare att vara ifrån Em. Men jag tror att det kommer vara så, det kommer vara olika känslor från dag till dag och till slut vänjer man sig väl. Det hoppas jag åtminstone 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s