Allt och inget · Gravid med Stella

En något mindre bra dag

  Tänk att hon är min! Min min min!

Den här dagen, min andra dag på jobbet, slutade inte riktigt lika bra som igår. Redan på morgonen vaknade jag med huvudvärk, men jag tog en alvedon och åkte till jobbet ändå såklart. Under förmiddagen så bara eskalerade den där jäkla huvudvärken till en jobbig dunkande smärta, jag blev ljuskänslig och började må väldigt illa = annalkande migrän. Kuuuul… Det var bara att gå med svansen mellan benen till chefen och säga att jag tyvärr behövde åka hem. Dag 2 alltså, så värdelöst!! På vägen till bilen kunde jag inte hålla mig längre utan stannade flera gånger och kräktes, kunde fasen inte sluta. Hur jag lyckades köra hem vet jag inte riktigt, det krävdes en enorm ansträngning med den huvudvärken. När jag väl kom hem hann jag knappt öppna bildörren innan jag fortsatte kräkas. Helt sjukt äckligt och jobbigt. Jag hann bara säga hej till en Emilia som var väldigt glad att jag kom hem, jag fick massor av pussar och lyckliga skratt (vilket gjorde att lämningen imorse när hon inte verkade bry sig ett dugg om mig utan bara vände sig mot sin pappa var som bortblåst ur mitt huvud! Underbara unge!), innan jag hann snabbduscha och sen däcka i sängen. Vaknade ett par timmar senare och mådde mycket bättre skönt nog, även om illamåendet har suttit i hela dagen. Men jag undrar vad det där var, antingen är det graviditetsrelaterat  (fick mitt första migränanfall någonsin under förra graviditeten) eller så var min kropp helt på upphällningen av omställningen från hemmalunk till heltidsjobb?? Fast inte efter bara en dag va? Irriterande vilket som. Nu ska jag försöka sova ordentligt i natt i alla fall så jag är pigg och glad imorgon och kan ta mig iväg på konferensen jag ska på med mitt jobb! Två heldagar med övernattning! Det vill jag verkligen inte missa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s