Gravid med Stella · Mina tankar

En liten fisk?

Undrar just om det var lite sparkar jag kände nyss!!! Jag har gått och lagt mig i sängen och helt plötsligt kändes det som en liten, liten sprattlig fisk långt nere i magen! Jag KAN ha inbillat mig, men det var i typ de här veckorna (15/16) jag började känna lite fladder i magen förra gången också. Hoppas det är det!
Den här dagen har mest gått åt till att vänta. När jag vet att en förändring är på gång, då tycker jag att det lika gärna kan ske nu på en gång, jag hatar att vänta. Så jag har försökt carpa den här dagen med Emilia så gott det går trots att jag varit trött och illamående (vilket inte blev bättre av ett besök på Toys ‘R Us för julklappsshopping…). Dessutom har jag gjort lite kroppsfix som att måla naglarna, plocka ögonbrynen, ha inpackning i håret och ansiktsmask (hormonerna ger mig starka långa naglar men acne i ansiktet….) och så vidare. Vill ju känna mig fin och redo för att jobba i stort sett för första gången på 2 (!) år. Med tanke på att jag bara jobbade halvtid i en månad under hela graviditeten och var sjukskriven resten alltså. Så det är nervigt! Tänk om jag inte gillar det? Tänk om ingen gillar mig? Gud vad jag hoppas att jag kommer trivas… Redan på onsdag och torsdag ska hela jobbet iväg på konferens med övernattning på Lidingö i alla fall, så då bör jag få en chans att lära känna lite folk! Ska göra mitt bästa 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s