Gravid med Stella

Hej vecka 15!

  

 Lille magen idag, vecka 14+0. 

Jag hade förhoppningar idag. Jag tänkte ”nu har jag ju kommit så här pass långt, nu kanske illamåendet försvinner”… bahahaha. Visst, så blev det verkligen… Eller så kaskadspydde jag upp frukosten på förmiddagen och nu på kvällen när vi var på O’Learys för att fira min brors födelsedag så blev jag plötsligt så pass illamående och fick så ont i magen att jag bara fick ner EN TUGGA av den hamburgare jag beställt. Fick lämna en nästan oäten tallrik mat och åka hem till soffan. Att ligga ner är det enda som kan hjälpa. Ibland. Jaja, tråkigt att inte få vara kvar och fira Hampus (fast Em var ju väldigt trött också så vi behövde ju ändå åka hem) men det är ju inte mycket att göra. Någon gång ordnar det sig nog 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s